Cliëntervaringen Psychologen Amsterdam

Na het afronden van de behandeling krijgen wij vaak leuke bedankjes binnen van cliënten. Altijd hartverwarmend om te lezen dat onze therapie zoveel mensen helpt! Een aantal van deze ervaringen mochten we publiceren. Lees ze hieronder.

Ook je ervaring delen? Stuur een bericht, vinden we erg leuk!

Reviews Psychologen Amsterdam

4/5

“Samen met mijn partner heb ik relatietherapie gevolgd bij Francine. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Zij straalde veel rust en vertrouwen uit waardoor wij ons kwetsbaar konden opstellen. Zij heeft ons geleerd om beter naar elkaar te luisteren en onze behoeftes aan de ander duidelijk te maken. Daardoor is onze relatie veel harmonischer en dieper geworden”.

5/5

“Dank je wel voor je goede zorgen. We hebben veel aan de bezoeken bij jou gehad.Wij zijn meer dan 25 jaar bij elkaar en bleven in steeds terugkerende problemen vastlopen. We begrepen inmiddels dat wij hier zelf niet uit zouden komen en dat we wel wat hulp konden gebruiken. Op goed geluk zijn we bij jou terecht gekomen en dat bleek een schot in de roos. We voelden ons allebei vanaf de eerste keer al volledig op ons gemak. Hierdoor konden we samen met jou onze problemen, in alle eerlijkheid, zichtbaar en bespreekbaar maken zonder in onenigheid en ruzie terug te vallen. Uiteindelijk bleken onze problemen niet eens zo groot maar wel hardnekkig en storend. Samen met jou als onafhankelijke luisteraar hebben we onze relatie in relatief korte tijd weer kunnen laten opbloeien en daar zijn we je heel dankbaar voor.

PS : Een geruststellende gedachte voor ons beide is dat mochten we in de toekomst nog eens vastlopen, we weer bij jou terecht kunnen om de boel weer vlot te trekken.”

4/5

“Susan begreep dat ik in weinig sessies toch veel wilde bereiken. maar maakte ook duidelijk dat die vorm van resultaatgerichtheid een onderdeel was van onderliggende onrust. We hebben een hier een mooie balans in gevonden. Ook goed was de flexibiliteit in het maken van afspraken. Ze kwam op me over als aardig en betrokken en geeft sprekende voorbeelden.”

5/5

“Paul heeft mij heel doelgericht, praktisch, met gerichte analyse, inzichten en opdrachten begeleid in een intense periode van rouw. Laagdrempelig, toegankelijk, scherp in het duiden van situatie of verschijnsel, to the point in de behandeling. Ik heb van Paul ook geleerd de leefprocessen te zien als constant bewegende stromen en gebeurtenissen als steeds veranderende en verleggende kwaliteit. Hij activeert je eigen vermogen en je eigen wijsheid om jezelf weer gezond te maken. Hierdoor voel je je weer krachtig en liefdevol in het leven staan. Paul heeft dit fantastisch gedaan.”

4/5

“Professionele behandeling met een warme omgang Paul is een doelgerichte psycholoog. Hij kan erg goed de vinger op de zere plekken leggen en voelt goed aan waar op dat moment het beste over gesproken kan worden. Zijn behandelingstechniek is behoorlijk pittig maar heeft een goed effect op me.

Ik vind het erg bijzonder hoe ik tot nu toe geholpen ben. Ik leer veel en voel me steeds beter. Paul had vrij snel in de gaten welke behandeling het beste voor me was, Paul is tof! Hij is sympathiek, professioneel, communiceert goed, is intelligent en heeft een verhelderende vorm van aanpak.”

4/5

Je bent een warm, begripvol en lief mens.Je hebt me geholpen me zelf weer terug te vinden en me zelf niet meer kwijt te raken. Mijn dank is groot. Heel veel succes met je eigen praktijk.