Therapie Amsterdam helpt je graag bij jouw klacht

We werken vanuit grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand.

In korte tijd krijg je inzicht en helderheid in waar je problemen vandaan komen en wat we er aan kunnen doen. We zetten samen een route uit, formuleren doelen en evalueren die ook op een aantal momenten in het traject. We gaan je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. En wij helpen jou op de weg.

Werkwijze van Therapie Amsterdam

Het is een samenspel tussen cliënt en psycholoog.
In de eerste gesprekken van de therapie wordt een vorm gezocht die het beste bij jou past, waar je je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert echt in contact te komen met jezelf. Het vinden van de juiste vormen het invullen ervan vraagt inzet.

Wij verwachten eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van ons verwachten.

Duur en doelstellingen

De therapie bestaat doorgaans uit plusminus vijf tot tien sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen. En geven we aan hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om deze doelstellingen te bereiken.

Nieuwe inzichten door actieve bijdrage

Inmiddels hebben we al veel mensen mogen helpen. Ze hervonden zichzelf. Ze zagen het leven, elkaar, hun werk opnieuw en vaak in een ander licht. Dat zijn mensen uit alle lagen van de bevolking en van alle leeftijden en culturen. Mensen met een probleem.

Het kan dat jij een probleem hebt waar je nu mee zit. Best vaak ziet dat er vanuit jouw ogen behoorlijk uitzichtloos uit. Misschien vind je het wel een beetje raar om er hulp bij te vragen. Maar geen enkel probleem is raar en, ook al kun je het je nu misschien niet voorstellen, de meeste problemen die we tegenkomen zijn op te lossen. Je moet daar wel open voor staan en er actief iets aan doen. Wij helpen jou. Staan naast je. Het is niet altijd even makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

De verschillende therapievormen

Staat je klacht er niet tussen of wil je een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op via 085 4015 337 of vul het contactformulier in naar Therapie Amsterdam. We leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.