Therapie Amsterdam helpt je graag bij jouw klacht

Wat kan je verwachten wanneer je naar een psycholoog in Amsterdam gaat? Allereerst gaan we je niet beter maken. Dat moet je uiteindelijk zelf doen. Wel kunnen we je de juiste handvatten meegeven om met problemen in je leven of je klachten om te gaan. We zullen je inzicht geven in waar je problemen of klachten vandaan komen en laten je zien wat we eraan kunnen doen. Dan zetten we samen een route uit. Die jij onder onze begeleiding kan gaan volgen. We lopen graag met je mee.

Werkwijze van therapie Amsterdam

In de eerste gesprekken van de therapie wordt een vorm gezocht die het beste bij jou past. Waar voel jij je meest op je gemak bij? En welke therapievorm stimuleert je om uit je comfortzone te komen? Hier gaan we samen achter komen in onze psychologen praktijk Amsterdam.

Duur en doelstellingen

De therapie bestaat doorgaans uit vijf tot twaalf sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen. En geven we aan hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om deze doelstellingen te bereiken.

Nieuwe inzichten door actieve bijdrage

Inmiddels hebben wij, psycholoog Amsterdam, al veel mensen mogen helpen. Ze hervonden zichzelf. Ze zagen het leven, elkaar, hun werk opnieuw en vaak in een ander licht.

Het kan dat jij een probleem hebt waar je nu mee zit. Best vaak ziet dat er vanuit jouw ogen behoorlijk uitzichtloos uit. Misschien vind je het wel een beetje raar om er hulp bij te vragen. Maar geen enkel probleem is raar. Ook al kun je het je nu misschien niet voorstellen, de meeste problemen die we tegenkomen zijn op te lossen. Je moet daar wel open voor staan en er actief iets aan doen. Wij helpen jou. Staan naast je. Het is niet altijd even makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

De verschillende therapievormen

Afspraak maken? – Psycholoog Amsterdam

Staat je klacht er niet tussen of wil je een afspraak maken? Bel voor een afspraak naar 085 4015 337 of plan direct je adviesgesprek in bij psychologen Amsterdam. Onze Psyned assistentes helpen je graag verder door te luisteren naar je verhaal, je te adviseren en zo nodig een consult bij ons in te plannen voor je.