Psycholoog Amsterdam – Over ons

Maak kennis met ons, Psycholoog Amsterdam: wij zijn een groep vrijgevestigde psychologen in Amsterdam. We zijn elk eigen ondernemer en hebben elk onze eigen praktijk in de stad. We zijn geen onderdeel van een grote kliniek of dergelijke: we geloven dat een persoonlijke benadering de sleutel is tot succes in de therapie.

Bij ons krijg je de voordelen van kleinschaligheid (persoonlijke benadering, geen nummertje zijn) maar zónder de nadelen omdat we bij Psychologen Nederland zijn aangesloten. Daarom zijn we ondanks onze eigen kleine praktijk, toch altijd goed bereikbaar en kunnen we je altijd naar een goede collega verwijzen indien dat bijvoorbeeld voor jouw specifieke klacht beter is!

Onze praktijken vind je op verschillende locaties in de stad. Zo zitten we onder andere in Amsterdam Noord, IJburg, West en Centrum. We vinden het erg leuk dat je kennis met ons wilt maken! Wij maken ook graag kennis met jou.

Heb je vragen, wil je gewoon even snel iets weten, of wil je gewoon direct een afspraak maken? Bel met onze praktijkassistente! Ze kent ons natuurlijk goed en helpt je graag met alle vragen die je kunt hebben. Ook als je twijfelt, nemen we graag even de tijd voor je.

Verschillende Psychologen, verschillende therapievormen

Zoals ieder mens anders is, zoals iedere arts anders is, zo verschillen wij ook. We hebben elk onze eigen specialiteiten, onze eigen manier van de therapie met jou ingaan. Wat ons altijd bindt is natuurlijk onze psychologische scholing en de wil om mensen te helpen. Want daar doen we voor! Je weer verder helpen wanneer jij even vastloopt, het niet ziet zitten, of iets anders ervaart waar je even zelf niet uitkomt.

Onze groep is heel divers. We hebben een psycholoog gespecialiseerd in problematiek bij expats, kinderpsychologen en psychologen die goed uit de voeten kunnen met EMDR.

We behandelen bij allemaal veelvoorkomende klachten angstklachten, trauma’s, burn-outs en depressies maar doen dit soms op een eigen wijze en met andere technieken. Zo behandelen Julia en Francine een trauma vaak met EMDR en doen de andere psychologen dit met andere technieken zoals gesprekstherapie.

Psycholoog Amsterdam

Maak hieronder kennis met ons. Als je meer wilt weten kan je ook altijd bellen op 020 – 26 10 455

Tjerko Verhaak, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Tjerko Verhaak

Tjerko Verhaak is psycholoog in Amsterdam en Eindhoven. De belangrijkste les die ik je wil meegeven is dat er meer in jou zit dan je denkt. Ik ga jou helpen om eruit te halen wat erin zit. Je kunt bij mij ook in de avonden terecht voor een afspraak!


Jente van der Heide, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Jente van der Heide

Jente is psycholoog in Amsterdam. Jente is specialized in the treatment of expats! Je kunt bij mij terecht voor werkgerelateerde klachten, coaching, angst, depressie, slaapproblematiek, trauma, psychosomatiek en meer. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren!


Susan Dechering, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Susan Dechering

Susan Dechering is psychologe in Amsterdam. je kunt bij mij terecht voor veel uiteenlopende klachten. Denk aan relatieproblemen, angst en trauma. Een afspraak is ook mogelijk in het weekend.


Julia van Alphen, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Julia van Alphen

Julia is psychologe in Amsterdam. Ik maak veelal gebruik van CGT en ACT om een verscheidenheid aan klachten te behandelen, zoals depressie, angst, burnout, slaapproblematiek en meer. Ook heb ik ervaring met EMDR (i.v.m. trauma’s) en EFT relatietherapie. Snel aan de slag, want ik heb geen wachtlijst!


Francine Wong Loi Sing-Witz, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine is psychologe in Amsterdam IJburg. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen en kan de therapie naast Nederlands ook in het Duits of Engels geven. Je kunt bij mij terecht voor EFT, EMDR, HSP, Prikkelbaar Darmsyndroom, ADHD, en meer. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Alexandra Dullaart, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Alexandra Dullaart

Alexandra is psychologe in Amsterdam Noord. Ik maak gebruik van CGT, muziektherapie, RET en HSP om een breed kaliber van klachten te behandelen. Je kunt terecht met NAH (niet aangeboren hersenletsel), dwangklachten, depressie, angst, psychosomatiek, en meer.


Karlijn Nienaber, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Karlijn Nienaber

Karlijn Nienaber is psychologe in Amsterdam. Ik probeer een algemeen beeld te krijgen en wil erachter komen welke behandelmethode het best bij jou past. Vervolgens ga ik kijken hoe ver je in het proces van verandering zit. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Christina Baal, Psycholoog , Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Christina Baal

Christina is psychologe in Amsterdam en Hooglanderveen. Ik geloof dat psychische klachten niet per se uniek zijn, maar dat de personen die ermee kampen dat wel zijn. Hierdoor herken ik klachten doorgaans snel en kan ik met jou als persoon een therapie op maat opstellen.


Agaath Blessinga, Orthopedagoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Agaath Blessinga

Agaath Blessinga is orthopedagoog in Amsterdam. Ik heb veel ervaring met een verscheidenheid aan problematiek bij kinderen. Te denken valt aan hechtingsproblematiek, trauma’s, depressie, angst, slaapproblematiek en meer. Ouders kunnen ook terecht voor begeleiding i.v.m. kinderproblematiek.


Paul de Jonge, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Paul de Jonge

Paul is psycholoog in Amsterdam Oost en Amstelveen. Ik maak o.a. gebruik van CGT en schematherapie om verschillende klachten te behandelen. Zoals persoonlijkheidsstoornissen, rouw- en verliesverwerking, trauma en meer. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!