Psycholoog Amsterdam – Over ons

Maak kennis met ons, Psycholoog Amsterdam: wij zijn een groep vrijgevestigde psychologen in Amsterdam. We zijn elk eigen ondernemer en hebben elk onze eigen praktijk in de stad. We zijn geen onderdeel van een grote kliniek of dergelijke: we geloven dat een persoonlijke benadering de sleutel is tot succes in de therapie.

Bij ons krijg je de voordelen van kleinschaligheid (persoonlijke benadering, geen nummertje zijn) maar zónder de nadelen omdat we bij Psychologen Nederland zijn aangesloten. Daarom zijn we ondanks onze eigen kleine praktijk, toch altijd goed bereikbaar en kunnen we je altijd naar een goede collega verwijzen indien dat bijvoorbeeld voor jouw specifieke klacht beter is!

Onze praktijken vind je op verschillende locaties in de stad. Zo zitten we onder andere in Amsterdam Noord, IJburg, West en Centrum. We vinden het erg leuk dat je kennis met ons wilt maken! Wij maken ook graag kennis met jou.

Heb je vragen, wil je gewoon even snel iets weten, of wil je gewoon direct een afspraak maken? Bel met onze praktijkassistente! Ze kent ons natuurlijk goed en helpt je graag met alle vragen die je kunt hebben. Ook als je twijfelt, nemen we graag even de tijd voor je.

Verschillende Psychologen, verschillende therapievormen

Zoals ieder mens anders is, zoals iedere arts anders is, zo verschillen wij ook. We hebben elk onze eigen specialiteiten, onze eigen manier van de therapie met jou ingaan. Wat ons altijd bindt is natuurlijk onze psychologische scholing en de wil om mensen te helpen. Want daar doen we voor! Je weer verder helpen wanneer jij even vastloopt, het niet ziet zitten, of iets anders ervaart waar je even zelf niet uitkomt.

Onze groep is heel divers. We hebben een psycholoog gespecialiseerd in problematiek bij expats, kinderpsychologen en psychologen die goed uit de voeten kunnen met EMDR.

We behandelen bij allemaal veelvoorkomende klachten angstklachten, trauma’s, burn-outs en depressies maar doen dit soms op een eigen wijze en met andere technieken. Zo behandelen Julia en Francine een trauma vaak met EMDR en doen de andere psychologen dit met andere technieken zoals gesprekstherapie.

Psycholoog Amsterdam

Maak hieronder kennis met ons. Als je meer wilt weten kan je ook altijd bellen op 085 4015 337

Karin Nijssen, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Karin Nijssen

Karin is psycholoog in Amsterdam. Ik kijk samen met jou naar je klachten. Ik help je bewust worden welke gevoelens, gedachtes en patronen jouw klacht in stand houden. Daarna ondersteun ik jou in het doorbreken van de patronen die jou in de weg zitten.  Afspraken zijn ook buiten kantoortijden mogelijk. 


Norine Olijfveld, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Norine Olijfveld

Ik ben Norine, psycholoog in Amsterdam. Bij mij kun je terecht klachten zoals angst, burnout, depressie en dwang. Mijn behandeling is afgestemd op jou unieke situatie.


Katja ten Dam-Flik, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Katja ten Dam-Flik

Mijn naam is Katja, psycholoog in Amsterdam. Je kan bij mij o.a. terecht met een burn-out, loopbaanadvisering en werkgerelateerde problematiek.


Susannah Chernowitz, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Susannah Chernowitz

Susannah is een psycholoog in Amsterdam. Susannah werkt vooral met onderdelen uit de therapie vorm cognitieve gedragstherapie, mindfulness en ACT. Zo behandel ik veel klachten zoals faalangst, depressie, burnout klachten en nog veel meer.


Paul de Jonge, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Paul de Jonge

Paul is psycholoog in Amsterdam Oost. Ik maak o.a. gebruik van CGT en schematherapie om verschillende klachten te behandelen. Zoals persoonlijkheidsstoornissen, rouw- en verliesverwerking, trauma en meer. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!


Francine Wong Loi Sing-Witz, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine is psychologe in Amsterdam IJburg. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen en kan de therapie naast Nederlands ook in het Duits of Engels geven. Je kunt bij mij terecht voor EFT, EMDR, HSP, Prikkelbaar Darmsyndroom, ADHD, en meer. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Alexandra Dullaart, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Alexandra Dullaart

Alexandra is psychologe in Amsterdam Noord. Ik maak gebruik van CGT, muziektherapie, RET en HSP om een breed kaliber van klachten te behandelen. Je kunt terecht met NAH (niet aangeboren hersenletsel), dwangklachten, depressie, angst, psychosomatiek, en meer.


Karlijn Nienaber, Psycholoog, Amsterdam

Psychologen Amsterdam - Karlijn Nienaber

Karlijn Nienaber is psychologe in Amsterdam. Ik probeer een algemeen beeld te krijgen en wil erachter komen welke behandelmethode het best bij jou past. Vervolgens ga ik kijken hoe ver je in het proces van verandering zit. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!